Högtrycksspolning Norrköping

Spol- och industriservice •

TV-inspektion

Om ni har problem med rören i er fastighet kan en TV-inspektion snabbt och effektivt lokalisera var i rören någonting är fel och behöver åtgärdas. Vi på Högtrycksspolning Norrköping erbjuder den här tjänsten till både privatpersoner, företag och industrier. Att filma inuti rören kan vara behjälpligt bland annat vid en ny- eller ombyggnation, vid kartläggning av ledningsnät eller när en fastighet skall inspekteras inför en försäljning. Tekniken fungerar även som hjälp när rötter och beläggning skall skäras bort.

Filmning av ventilationssystem och vattenledningar

När vi utför en TV-inspektion för vi in en liten kamera i utrymmet som skall undersökas. Kameran hjälper er och oss att bedöma skicket på ventilationssystemet, era avlopp eller vattenledningar. Vi bandar in allt material så att det kan användas för att styrka eventuella fel när ni för en dialog med ert försäkringsbolag och för att kunna förebygga ytterligare skador. Vi har tillgång till utrustning som klarar av att ta sig in i avloppsledningar vid stopp i avlopp, brunnar, ventilationssystem och andra utrymmen med begränsad framkomlighet.

Vi hjälper er med TV-inspektion i Norrköping

Vi bistår med TV-inspektion för bland annat avlopp, ventilationsanläggningar och rörsystem och finns snabbt på plats när vi behövs.

 • Metoden kan hjälpa er få en överblick över rörens funktion och kvalitet
 • Vi kan hjälpa er hitta källan till de problem fastigheten fått
 • Genom kamerorna kan vi upptäcka förskjutningar, sprickbildningar och lagringar

Vi håller ett lågt pris för TV-inspektion

Vänd er till oss för att få kvalificerad hjälp med TV-inspektion i Norrköping. Vi kan rycka ut med kort varsel vid mer akuta problem och finns även till när ni vill utföra en filmning i förebyggande syfte. Innan ni bestämmer er för att överlåta arbetet till oss kan vi bistå med ett pris för TV-inspektion. Ni når oss genom mejl eller telefon och kan också fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida så återkommer vi till er inom kort. Vi ser fram emot att höra från er och att få hjälpa er!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi hjälper privatpersoner och företag med spoltjänster, rengöring och kontroll av cisterner.

  Adress
  Vi finns i Norrköping

  Telefon

  E-post
  offert@hogtrycksspolningnorrkoping.se

  Orgnr

OM OSS

Vi hjälper privatpersoner och företag med spoltjänster, rengöring och kontroll av cisterner.

Högtrycksspolningnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Högtrycksspolningnorrköping.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Norrköping

offert@hogtrycksspolningnorrkoping.se