Högtrycksspolning Norrköping

Spol- och industriservice •

Om ROT-avdraget

Avdrag för högtrycksspolning och annan spolservice

När du idag som privatperson äger en fastighet kan du få kraftigt minskade arbetskostnader när du anlitar professionella hantverkare för dina renoveringar och ombyggnationer. ROT-avdraget trädde i kraft redan under 90-talet men det var först år 2008 som det började användas mer flitigt bland Sveriges invånare. Idag ligger ett beslut från regeringen om att du som fastighetsägare får 30 % i avdrag på arbetskostnaden när du anlitar hantverkare till ditt projekt inom tillbygge, ombyggnation eller renovering.

Personligt avdrag för spolarbeten

Får du stopp i avloppet och behöver ha det ordnat kan du nyttja dig av regeringens beslut om ROT-avdrag för att betala mindre för arbetskostnaden. Vi på Högtrycksspolning Norrköping ser till att skicka in dina ansökningar för avdraget till Skatteverket. Det du som fastighetsägare bör ha i åtanke är att du får söka för max 50 000 kr per år samt att om du nyttjar både ROT- och RUT-avdrag så gäller maxbeloppet för båda avdragen.

Vi er till att avdraget hamnar på fakturan

När du beställer högtrycksspolning i Norrköping ser vi till att din ansökan till Skatteverket skickas in så att du som kund slipper hantera det. Har du frågor eller funderingar kring arbetet eller din ansökan ska du inte tveka att kontakta oss, vi svarar på dina frågor och ser till att reda ut eventuella frågetecken.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi hjälper privatpersoner och företag med spoltjänster, rengöring och kontroll av cisterner.

  Adress
  Slakthusvägen 4
  602 28 Norrköping

  Telefon
  010-4100792

  E-post
  offert@hogtrycksspolningnorrkoping.se

  Orgnr
  556633-7613

OM OSS

Vi hjälper privatpersoner och företag med spoltjänster, rengöring och kontroll av cisterner.

Högtrycksspolningnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Spol & Industriservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Slakthusvägen 4
602 28 Norrköping

010-4100792

offert@hogtrycksspolningnorrkoping.se

Orgnr:
556633-7613