Högtrycksspolning Norrköping

Spol- och industriservice •

Om oss

Ett företag med bred kompetens inom högtrycksspolning

Idag kan vi erbjuda kunnig expertis, ett brett utbud av tjänster samt en komplett fordonspark. Genom åren har vi anlitats för slam- och spoltjänster av en mängd nöjda kunder runtom i Östergötland. Utöver slambilar med spol- och sugslang så består vår utrustning bland annat av pumpar av olika slag samt skyddsutrustning som möjliggör arbete med kemikalier och syror. Kontakta oss när du är i behov av ett företag som är kapabelt att snabbt stå till din tjänst!

Spolservice för privatpersoner och industri

Tack vare en stor fordonspark kan vi lösa de flesta problem som privatpersoner och företag inom industrin ställs inför, såväl när det kommer till rengöring av avloppsrör som underhåll av cisterner. Vi anlitas ofta för högtrycksspolning, slamsugning och kemtransporter. Vårt utbud av tjänster är komplett och vi kan även hjälpa till med sådant som TV-inspektioner, rengöring av tankar eller sanering efter exempelvis en brand eller olycka.

Med säkerhet och miljö i fokus

Vi värnar om kvalitet, säkerhet och arbetsmiljön för dem som arbetar hos oss. Vi samarbetar med vår branschförening, Sveriges Tankrengörings- och Saneringsföretags Riksförening, och är ISO-certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015 samt SS-EN ISO 14001:2015. Dessutom är vi ackrediterade av myndigheten för kvalitet och säkerhet (SWEDAC) för att utföra kontroller av cisterner och oljeavskiljare.

När du anlitar oss tar du hjälp av ett företag med ett gediget kunnande och ansvarstänkande inom området.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi hjälper privatpersoner och företag med spoltjänster, rengöring och kontroll av cisterner.

  Adress
  Vi finns i Norrköping

  Telefon

  E-post
  offert@hogtrycksspolningnorrkoping.se

  Orgnr

OM OSS

Vi hjälper privatpersoner och företag med spoltjänster, rengöring och kontroll av cisterner.

Högtrycksspolningnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Högtrycksspolningnorrköping.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Norrköping

offert@hogtrycksspolningnorrkoping.se